Luminis intensiveert relatie met Microsoft

-

Amersfoort – Luminis is Cloud Solution Provider (CSP) voor Microsoft geworden. Hierdoor kan Luminis haar portfolio verder uitbreiden door ook de software van Microsoft rechtstreeks te kunnen leveren aan haar klanten. Deze intensivering van de relatie met Microsoft op het gebied van Cloud-technologie past in de internationale strategie van Luminis die erop gericht is om technologie- en innovatie partner te zijn voor haar klanten.
 

Luminis biedt een compleet portfolio van diensten en oplossingen aan op basis van Cloud-technologie. Door deze diensten uit te breiden met het portfolio van de Cloud-diensten van Microsoft, worden de relaties met klanten niet alleen eenvoudiger en wendbaarder, maar ontstaan er ook nieuwe mogelijkheden voor Microsoft en Luminis om elkaar te versterken.

Het CSP-programma is onderdeel van het One Commercial Partner (OCP) programma van Microsoft. Met het OCP wil Microsoft de adoptie van Cloud-computing versnellen door actief haar eigen commerciële strategie te combineren met de commerciële strategie van haar partners. Microsoft is al in 2014 gestart met het CSP-programma. Toegang tot het CSP-programma maakt het voor CSP-partners mogelijk om klanten beter te ondersteunen door het rechtstreeks aanbieden van Azure Cloud Services als onderdeel van een klantspecifieke oplossingen.