Business Consultant

De goede dingen goed doen. Daar help jij jouw klanten mee als het gaat om de transitie naar de Cloud.

Welke dingen dat zijn? Innovatieve producten en oplossingen die bijdragen aan de businessstrategie van de klant. Als ervaren Business Consultant Cloud leg jij de verbinding tussen technologie en organisatie. Met jouw uitstekende bedrijfskundige inzicht weet jij binnen no-time wat de uitdagingen zijn en waar de kansen liggen.

Wat doe je als Business Consultant?

De ene keer duik jij in de wereld van e-commerce, de andere keer in die van onderwijs, financiële dienstverlening, automotive of bedrijfscatering.

Met jouw uitstekende bedrijfskundige inzicht weet jij binnen no-time wat de uitdagingen zijn en waar de kansen liggen. Kansen die jij helpt verzilveren door innovatieve cloudtechnologieën en slimme businessmodellen te integreren in de bedrijfsvoering. Of zoals jouw toekomstige collega het omschrijft: “Moderne softwaretechnologie opent deuren om sneller waarde te creëren, maar hoe pak je dit aan? Als business consultant help je klanten om die volgende stap te zetten.” Daarmee ben je een waardevolle sparringpartner op het allerhoogste niveau voor de meest uiteenlopende merken en opdrachtgevers.

Samen komen jullie tot een strategische roadmap en bijbehorende projectopdrachten die bijdragen aan het succes van de organisatie. Als betrokken visionair ga jij voortvarend te werk bij het:

 • analyseren van bedrijfsprocessen die je vertaalt naar strategisch relevante projectopdrachten.
 • voorbereiden en begeleiden van businessdesignworkshops.
 • samenwerken met collega’s, waarbij je hun expertise op het juiste moment weet in te zetten.
 • samen met de klant bouwen aan een langetermijnstrategie.
 • bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Luminis.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent degene die wel even vooruitloopt om te kijken of dit de juiste route is.

Degene die de richting aangeeft, het overzicht bewaart én ondertussen de sfeer erin houdt. Die eindstreep behaal je immers samen. Dit maakt jou een prettige samenwerkingspartner voor zowel klanten als collega’s. Jouw uitstekende adviesvaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen maken het plaatje compleet. Ook beschik je over:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding bijvoorbeeld richting Bedrijfskundige Informatica of Business IT & Management;
 • minimaal 5 jaar ervaring als business consultant op het gebied van organisatie en IT, waarbij je ook de rol van product owner hebt vervuld;
 • ruime ervaring met het opzetten en begeleiden van workshops op boardroomniveau;
 • strategisch inzicht en ervaring met concepting;
 • ervaring met scrum en de Agile manier van werken.

Dit krijg je ervoor terug

Jezelf continu verbeteren, uitdagen en ontwikkelen vinden wij belangrijk.

Daarom kun je rekenen op uitgebreide ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Hoe je die inzet is aan jou, jij staat aan het roer van je eigen carrière. Om zo doelstellingen te behalen en ambities waar te maken. Voor jezelf en voor je klanten. Daarnaast bieden we je:

 • een uitstekend salaris, afgestemd op jouw unieke kwaliteiten.
 • 29 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • een aantrekkelijke bonusregeling.
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw.
 • een budget om je eigen apparatuur samen te stellen. Denk aan laptop, tas, toetsenbord en muis of trackpad.
 • een mobiele telefoon van de zaak.
 • een mobiliteitsvergoeding of leaseauto.

Over Luminis

Bij Luminis doen we de dingen net even anders. Dit merk je aan wie we zijn en hoe we werken. Met plezier bijvoorbeeld. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een gedeelde passie en plezier in je werk, leiden tot de mooiste resultaten. Resultaten die we behalen met commitment, ambitie, vakmanschap en samenwerking. Zo voegen we waarde toe voor opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Dit doen we door heel Nederland. In totaal werken zo’n 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor meer dan 100 klanten, waaronder grote merken als Albert Heijn, Nike en Bol.com. Daarbij lopen we voorop op het gebied van cloud, data, Internet of Things en e-commerce.

Wil je meer weten over Luminis? Wij hebben een introductiebox voor jou samengesteld. Vraag ’m hier gratis aan.

Solliciteer direct

Zie jij dit avontuur wel zitten? Solliciteer dan zo snel mogelijk en in elk geval vóór 30 augustus op deze uitdagende vacature business consultant cloud.