Careers

Content marketeer – Amersfoort

– This vacancy is only available in Dutch – 

Wie is Luminis en wat doen jullie allemaal? Doordat we continue blijven groeien, worden deze vragen steeds moeilijker te beantwoorden, maar belangrijker om over na te denken. Daarom zoeken we versterking op het gebied van content marketing. Uitleggen wat er mogelijk is met softwaretechnologie, hoe we samen met bedrijven kunnen innoveren en welke kennis en ervaring we in huis hebben zijn onderwerpen waar je mee aan de slag gaat.

Daarom zijn we op zoek naar een content marketeer die zowel on- als offline onze Luminis brand gaat versterken. Je komt bij ons terecht in een dynamisch en informeel team waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.

Wat zijn voorbeelden van jouw werkzaamheden?

  • Je gaat artikelen en interviews schrijven in zowel Nederlands als Engels voor verschillende communicatiekanalen zoals website en sociale media
  • Je wordt redacteur van ons interne magazine
  • Het bedenken en ontwikkelen van e-mailcampagnes naar diverse doelgroepen
  • Je bent betrokken bij alle persberichten
  • Actieve ondersteuning bij de optimalisatie van de website
  • Het ontwikkelen en uitvoeren linkbuilding content marketingstrategieën

Luminis is een toonaangevende organisatie in de sterk veranderende wereld waarin softwaretechnologie een steeds belangrijkere rol speelt. Aan de hand van onze producten en diensten en onze bijzondere organisatievorm werken wij hard aan het verder uitbouwen van ons succes. In dat kader zoeken wij een content marketeer die niet alleen authentiek en initiërend is, maar ook een creatieve aanjager kan zijn.

En wat vragen we van jou?

  • Bij voorkeur een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van marketing en communicatie of journalistiek.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in geschreven en gesproken vorm.
  • Affiniteit met IT is een pre.
  • Verder ben je enthousiast en flexibel en in staat om zelfstandig wisselende en uiteenlopende taken op te pakken en te combineren.

Aan de slag bij Luminis

Luminis is een netwerkorganisatie met vestigingen in Nederland en Engeland. Het is de bedoeling dat jij gaat werken vanuit onze vestiging in Amersfoort. Daarbij ben je een van de aanjagers bent op het gebied van (online) content. Je krijgt hiervoor ruimte en vrijheid om onze (online) marketing naar een hoger niveau te tillen. Jij gaat daarmee, samen met meer dan 200 collega’s, vormgeven aan de volgende groeistap van Luminis.

Iets voor jou?

Heb je zin om aan de slag te gaan als de content marketeer bij Luminis? Stuur dan een motivatiebrief en een kort ervaringsoverzicht naar Mariska Oosterloo (mariska.oosterloo@luminis.eu).