Senior Project manager

Doen wat we beloven. Daar staan we voor bij Luminis. Zo ga jij ook te werk. High performance teamwork is de weg ernaartoe.

Als delivery manager in Rijswijk pak je die verantwoordelijkheid. Je zorgt dat je met het team levert volgens afspraak, bewaakt het proces en budget. Jij bevordert de samenwerking, zorgt dat collega’s elkaar opzoeken en kennis delen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor klanten en stakeholders. En je ziet en stimuleert talent in een team barstensvol mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat het goed komt. Je werkt met vaste teams die meerdere klanten per project bedienen. Van het maken van een serverless omgeving, tot een ingewikkelde koppeling tussen twee apps. Of een front-end voor een superinnovatief e-commerce platform.

Jij bent verantwoordelijk voor meerdere uitdagende trajecten en houdt alle projectballen in de lucht. Die projecten draaien we in Rijswijk grotendeels op onze eigen locatie. Je bouwt aan een strategie om projecten uit te rollen volgens één aanpak met gegarandeerde kwaliteit.  Vind je het leuk en ben je helemaal ingewerkt, dan kan je zelf externe projecten erbij oppakken.

Jij houdt je bezig met het:

 • begeleiden van meerdere projecten van a tot z op inhoud en proces;
 • oppakken van alle operationele werkzaamheden rond delivery management, van offerte en resource planning tot evaluaties met klanten;
 • coachen van het team en ondersteunen van de operationeel eindverantwoordelijke in Rijswijk;
 • samenwerken met sales aan kansen en projecten voor de toekomst;
 • projectadministratie, budgetbewaking en rapportage aan het managementteam.

Wat vragen wij van jou?

Bij Luminis doen we het net even anders. Soms lastig uit te leggen, maar het maakt ons uniek. We nemen graag verantwoordelijkheid, doen dingen graag goed en bij voorkeur samen. Jouw ervaring is hier belangrijk en je persoonlijkheid nog meer.

Jij houdt van een uitdagende job en kan tegen wisselende focus. Jij stimuleert ondernemerschap, verantwoordelijkheid, initiatiefrijk gedrag en werkplezier bij anderen. Jij staat open voor die feedbackcultuur en wil altijd leren van wat klant en collega je vertellen. Je durft buiten de gebaande paden te denken. Je komt je afspraken na en blijf je ook standvastig als klanten of leveranciers te veel vragen. Je kijkt goed naar je mensen. En overlegt met de mentoren over ontwikkelkansen als je méér in iemand ziet.

Je hebt:

 • ervaring in het leiden van software developmenttrajecten in een multidisciplinaire omgeving;
 • kennis van agile, scrum, devOps, cloud of open source;
 • ervaring met het zien van en inspringen op commerciële kansen bij klanten;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit krijg je van ons:

Je houdt je bezig met projecten die uitdagend en innovatief zijn, en die passen bij onze visie op een duurzame relatie met de klant. Daardoor leer je klanten echt kennen en kan je het beste bouwen aan een duurzame relatie.

Je kunt dan ervaren zijn, een nieuwe werkplek is altijd even wennen. Je bent onderdeel van een team waar fouten maken mag. Teeuwis en Don maken je wegwijs in de organisatie en projecten. Kansen om te groeien worden gestimuleerd. Je werkt samen met meerdere agile teams, en vakinhoudelijke experts waarbij een goede werksfeer en samen optrekken heel belangrijk is.

Verder kun je rekenen op:

 • een salaris van €4500 tot € 6500, afhankelijk van kennis en ervaring. Bovenop je salaris ontvang je o.a. een maandelijkse netto onkostenvergoeding van € 75.
 • de mogelijkheid om hybride te werken en een budget van € 600 voor je thuiswerkplek.
 • genoeg vakantiedagen voor die mooie reis of de goede life-work-balance, 29 om precies te zijn.
 • een gezellig, hecht team van professionele collega’s bij Luminus Rijswijk. Ook in Amsterdam en Arnhem kan je aanschuiven.
 • een winstdelingsregeling. Bouw je mee aan het bedrijf, dan mag je er ook wat voor terugzien.
 • een mobiliteitsregeling of leaseauto.
 • een laptop en de keuze tussen een zakelijke telefoon of maandelijkse vergoeding voor telefoonkosten.
 • vaktechnisch beter worden, persoonlijk leiderschap pakken of juist verbreden: je zit bij Luminis goed met volop ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsbudget.
 • ruimte om deel te nemen aan externe meetups en events en als je wilt, mogelijkheden tot deelname aan alle activiteiten van onze Luminis Academy.
 • zorg goed voor jezelf: jij krijgt een bruto vergoeding voor sport en ontspanning van € 50.
 • een goede pensioenopbouw, waarvan Luminis, naast het werkgeversdeel, 55% van jouw premie betaalt.
 • goede zorg voor de mens, ook in tijden van crisis: Luminis betaalt 100% van de premie voor de ANW- en WIA-hiaatverzekering.

Over Luminis Rijswijk

Begin 2023 bundelden Eleven, Opserve en Luminus de krachten. Zo ontstond Luminus Rijswijk. ‘We Think Solutions’, was het motto van Eleven en dat sluit perfect aan bij Luminus. Klanten vooruit helpen met vooruitstrevende technische oplossingen en hulp bij het doorontwikkelen ervan. Opserve vult de kloof die kan ontstaan tussen development en operations met managed services. Samen met de developers van applicaties lossen we openliggende vraagstukken op.

We passen bij elkaar. Dat merk je aan wie we zijn en hoe we werken. Plezier in het werk staat bovenaan. Samen hebben we enorm veel kennis en bevlogenheid om de mooiste resultaten te halen. Met elkaar bouwen, versterken en vergroten we de teams die meerdere klanten kunnen bedienen. In eigen huis én op locatie. Met behulp van mentoren helpen we medewerkers ontwikkelen naar elke kant die ze op willen. We groeien naar een organisatie waarbinnen zo’n 160 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen werken. Voor klanten in heel Nederland. Jouw team kent verschillende disciplines en kan van samenstelling wisselen bij elk project. Je werkt samen met developers, frontend developers, architecten, een productowner, business analist en scrummaster aan veelzijdige, afwisselende cases.