Careers

Event marketeer – Amersfoort

– This vacancy is only available in Dutch – 

De beste ideeën beginnen altijd met een goed gesprek. Daarom bedenken en organiseren wij allerlei events om mensen te ontmoeten. Business events en onze DevCon zijn sprekende voorbeelden van hoe we met mensen in gesprek kunnen komen. Daarbij vinden wij persoonlijke ontmoetingen belangrijk in onze snel veranderende digitale wereld. Daarom zoeken wij iemand een creatief en ondernemend organisatietalent voor onze events.

Als event marketeer ga je zowel interne als externe events bedenken en organiseren. Je komt bij ons terecht in een dynamisch en informeel team waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.

Wat zijn voorbeelden van jouw werkzaamheden?

  • Het bedenken, plannen en organiseren van nieuwe events en conferenties.
  • Het verder uitbouwen van onze zichtbaarheid op beurzen en conferenties.
  • Het bedenken en organiseren van interne events. Dit kunnen bijeenkomsten zijn voor de diverse vestigingen, maar ook feesten voor alle medewerkers.
  • Het ondersteunen van marketingactiviteiten die bijdragen aan het vergroten van onze naamsbekendheid in binnen- en buitenland.

Luminis is een toonaangevende organisatie in de sterk veranderende wereld waarin softwaretechnologie een steeds belangrijkere rol speelt. Aan de hand van zowel onze producten en diensten als wel onze bijzondere organisatievorm werken wij hard aan het verder uitbouwen van ons succes. In dat kader zoeken wij een organisatietalent in de rol van event marketeer.

En wat vragen we van jou?

  • De combinatie van een “can-do” houding en een goed organisatietalent
  • Bij voorkeur een afgeronde hbo- of wo-opleiding
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in geschreven en gesproken vorm.
  • Verder ben je enthousiast en flexibel en in staat om zelfstandig wisselende en uiteenlopende taken op te pakken en te combineren.

Luminis is een netwerkorganisatie waar de menselijke maat centraal staat en heeft verschillende vestigingen in Nederland en Engeland. Het is de bedoeling dat jij een van de aanjagers als aanspreekpunten bent voor onze evenementen. We gaan er vanuit dat jij, samen met meer dan 200 collega’s, mee vorm wil geven aan de volgende groeistap van Luminis.

Ben jij het organisatietalent dat wij zoeken?

Vind jij het leuk om het aanspreekpunt te zijn in onze sterk groeiende organisatie? Vind je het leuk om events in het buitenland te organiseren? Stuur dan een motivatiebrief en een kort ervaringsoverzicht naar Mariska Oosterloo (mariska.oosterloo@luminis.eu).