Careers

Financial Controller – Amersfoort

Luminis is een softwaretechnologie bedrijf. Informatietechnologie wordt steeds belangrijker en zal de wereld steeds sneller veranderen. Wij staan aan het roer om deze verandering op grote schaal te weeg te brengen. Dat kan alleen als je softwareontwikkeling heel serieus neemt en een gezonde dosis ambitie hebt. Al zeventien jaar lang hebben techneuten het daarom voor het zeggen bij Luminis. Wij zijn open en direct op alle fronten, met onze technologie en onze communicatie intern en extern. Wij bouwen aan internettechnologie in projecten op kantoor en bij klanten, daarnaast exploiteren we eigen technologie producten in Nederland en de UK. Onze ambities en projecten breiden zich steeds meer internationaal uit.

Er werken ruim 200 mensen voor Luminis die passie hebben voor hun vak en daarin willen uitblinken. Wij zijn een decentrale, platte organisatie waarin iedereen ruimte krijgt voor eigen ontwikkeling. Dit doen wij niet volgens een vast patroon. Jij krijgt zelf de verantwoordelijkheid voor wat je wilt bereiken en doen. Wij ondersteunen dit. Vanwege de groei die we doormaken zoeken we uitbreiding van het Financiële team.

Over werken bij Luminis

Luminis is regionaal aanwezig met 5 vestigingen (Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn, Arnhem en Eindhoven). De holding Luminis Nederland zit in Amersfoort. Elke vestiging (noemen we een ’kern’) is een zelfstandig bedrijf binnen een groter geheel. Ieder met zijn eigen verantwoordelijkheid, specialisatie en cultuur. Op deze manier kunnen we snel schakelen en werken voor klanten in de regio. Tussen de kernen werken we veel samen en delen we kennis.

Over de vacature bij Luminis

Voor Luminis Nederland in Amersfoort zijn we op zoek naar een gedegen financial voor 4-5 dagen per week. Vanuit hier zal je met 3 collega ‘s de financiële administratie doen voor enkele vestigingen en helpen met werk voor de holding. Enkele keren per maand zal je naar een vestiging gaan om daar te zijn voor o.a. de maandafsluiting.

Wat Luminis biedt:

 • Een zeer gemotiveerd internationaal team van uitzonderlijke mensen die aan bijzondere software- projecten en producten werken.
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid van werken.
 • Een bedrijf dat op een eigenwijze manier beter wil zijn dan anderen.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen eigen expertise of daarbuiten.
 • Een marktconform salaris, winstdeling, laptop en een mobiele telefoon naar keuze.

Gevraagde kennis, ervaring en attitude:

We kijken met name ook naar wie je bent en of je bij Luminis zou passen (en Luminis bij jou). De inhoudelijke ervaring zien we in het CV. Hieronder de uitgangspunten die we graag met je willen doornemen:

 • Een afgeronde HBO opleiding of gelijk werkniveau.
 • Een paar jaar werkervaring.
 • Empathie, Vakmanschap en Ondernemerschap spreken je aan.
 • Nauwkeurig (heel nauwkeurig…..).
 • Passie voor wat je doet en wil bereiken.
 • Goede kennis van Excel en FA-systemen (we werken met Exact).
 • Kennis van boekhouden, analyses, rapportage en prognoses.

Contact:

Hopelijk herken je jezelf in dit verhaal en ben je bereid contact met Luminis op te nemen. Dat kan door je CV op te sturen naar werken@luminis.eu

Een sollicitatiebrief is niet nodig, als je ons de juiste persoon lijkt spreken we liever eens af om met elkaar te praten, dat zegt veel meer dan een brief.