Careers

Front-end developer – Eindhoven

– This vacancy is only available in Dutch – 

Heb jij een goede beheersing van meerdere JavaScript frameworks en de bijbehorende tools om te bouwen, testen en ontwikkelen? En wil jij werken in een gemotiveerd team van uitzonderlijke individuen? Als Front-end developer in Eindhoven word je betrokken en draag je bij aan het hele innovatieproces.

Dit ben jij:

Jouw ideale werkomgeving is innovatief, collaboratief en Agile. Je neemt jouw vak serieus en wilt werken met collega’s die hetzelfde enthousiasme delen. Je wilt je blijven ontwikkelen en jouw bestaande vaardigheden beter beheersen en uitbreiden en daarnaast vind jij het leuk om jouw kennis en ervaringen met je collega’s te delen en hen te coachen. Je hebt een visie over innovatie binnen jouw expertisegebied en deelt dit graag. Het begrijpen en identificeren van behoeften van je klant is voor jou weggelegd. Tot slot, jij wilt waarde toevoegen en actief participeren in een netwerk van professionals en organisaties. 

Kennis en ervaring:

  • Een afgeronde hbo of universitaire opleiding Informatica of gelijkwaardig;
  • Meerjarige praktische ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties, wireframes en/of grafisch ontwerp;
  • Je bent een master in HTML5 en CSS3;
  • Je hebt een goede beheersing van meerdere JavaScript frameworks en de bijbehorende tools om te bouwen, testen en ontwikkelen.

Wat ga jij doen bij Luminis:

Bij Luminis ga jij participeren in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor diverse interessante bedrijven. Je bent betrokken en draagt bij aan het gehele innovatieproces, van de eerste schets tot het presenteren van een prototype. Je ontwikkelt user interfaces en maakt gebruik van web technologie. Jij zorgt ervoor dat het proces professioneel verloopt; testen, bouwen en beoordelen. Je gaat deel uitmaken van een Agile team en daar weet jij uitstekend mee om te gaan. Je gaat werken vanaf jouw kantoor in Eindhoven, of bij een van onze klanten of soms bij andere locaties van Luminis.

Wij bieden:

  • support: Wij stimuleren jouw professionele vaardigheden (en reputatie) door trainingen en het bijwonen van conferenties. En juichen het actief bijdragen aan papers/presentaties en nationale- en internationale conferenties toe.
  • een werkomgeving waar jij als individu wordt gerespecteerd en gewaardeerd;
  • een zeer gemotiveerd team van uitzonderlijke individuen. Jij kan veel leren van jouw collega’s;
  • de ruimte om jouw initiatieven en ideeën te ontdekken en te benutten. Er is altijd ruimte voor briljante ideeën. Ieder individu is eigenaar van innovaties op zijn eigen vakgebied en is verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van zijn kennis;
  • alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, zoals een MacBook, lease auto, mobiele telefoon en een uitstekend salaris.

Over Luminis

Luminis is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve oplossingen voor bedrijven en overheden, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van opkomende informatietechnologie. Wij beschouwen onszelf als een netwerk van professionals die nieuwe technologie aanwenden om voor en met onze klanten innovaties te realiseren. Wij zijn pioniers op het gebied van open innovatie. Wij ontwikkelen zelf modulaire en herbruikbare softwarecomponenten en bieden actieve ondersteuning aan de Open Source community. Of je nou klant, collega of business partner bent, we geloven dat het delen van kennis en expertise de enige haalbare wijze is om relevant te zijn in ons vakgebied.

Denk je dat deze functie en ons team goed bij jou passen? Mail dan jouw CV naar roger.vanlier@luminis.eu.