iOS Developer

Arnhem

Jouw ideale werkomgeving is innovatief, collaboratief en je bent geïnteresseerd in mobiele technologieën. Je neemt softwareontwikkeling serieus en wilt werken met collega’s die hetzelfde enthousiasme delen. Je wilt je blijven ontwikkelen en jouw bestaande vaardigheden beter beheersen en uitbreiden. Daarnaast vind jij het leuk om jouw kennis en ervaringen met je collega’s te delen en hen te coachen. Je hebt een visie over innovatie binnen jouw expertisegebied en deelt dit graag. Het begrijpen en identificeren van behoeften van je klant is voor jou weggelegd. Tot slot, jij wilt waarde toevoegen en actief participeren in een netwerk van professionals en organisaties.

icon-play

Wat zijn voorbeelden van jouw werkzaamheden?

 • Als Mobile Developer bij Luminis Arnhem werk je aan de ontwikkelingen en het implementeren van mobiele applicaties. Alles draait om het delen van informatie met anderen door middel van Mobile Devices. Dit gaat verder dan Apps voor een smartphone of tablet. Denk hierbij aan een omgeving waar de gebruiker anytime, anywhere op any device zijn informatie beschikbaar heeft. 
 • Je gaat deel uitmaken van een Agile team en daar weet jij uitstekend mee om te gaan. Je gaat werken vanaf ons kantoor in Arnhem, of bij een van onze klanten of soms bij andere locaties van Luminis. Voor de avonturiers: er zijn ook mogelijkheden om in het buitenland te werken.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde HBO of Universitaire opleiding;
 • Meerjarige ervaring met Mobile Development;
 • Je hebt kennis van meerdere platformen: in elk geval iOS of Android;
 • Je hebt ervaring met het werken in agile/SCRUM omgeving;
 • Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling.

Wij bieden:

 • de mogelijkheid en onze support in het verder ontwikkelen van jouw professionele vaardigheden. Wij stimuleren jouw vaardigheden (en reputatie) door trainingen en het bijwonen van conferenties. En juichen het actief bijdragen aan papers/presentaties en nationale- en internationale conferenties toe.
 • een zeer gemotiveerd team van uitzonderlijke mensen. Jij kan veel leren van jouw collega’s.
 • de ruimte om jouw initiatieven en ideeën te ontdekken en te benutten. Er is altijd ruimte voor briljante ideeën. Ieder individu is eigenaar van innovaties op zijn eigen vakgebied en is verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van zijn kennis.
 • alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, zoals een MacBook Pro, lease auto, mobiele telefonie vergoeding en een uitstekend salaris.

Over Luminis Arnhem

Luminis is een software-technologiebedrijf dat is opgericht in 2002, en inmiddels is uitgegroeid tot een landelijke speler met 5 vestigingen. Wij richten ons op het ontwikkelen van de softwaretechnologie die we nodig hebben om voor en met klanten innovatieve oplossingen te realiseren. Onze filosofie is gebaseerd op open innovatie. Wij ontwikkelen onze technologie in Scrum-projecten, waardoor een korte time-to-market mogelijk is. Daarnaast is Luminis een netwerkorganisatie waarin de menselijke maat centraal staat. Wij zijn een collectief van creatieve en nieuwsgierige mensen die hechten aan het delen van kennis. In tegenstelling tot veel andere IT-bedrijven doen wij ook daadwerkelijk wat we beloven. Luminis Arnhem is de grootste vestiging van Luminis en is sterk vertegenwoordigd in de maak-industrie. Hier werken zowel software techneuten alsook user experience designers onder één dak samen aan nieuwe oplossingen waarmee we de business van klanten vergroten.

 

Apply now

Become a Luminea and contribute to innovative solutions for our customers!