Careers

Sales Manager New Business – Rotterdam

This vacancy is available in Dutch only and only open to Dutch speaking candidates.

Functie 

Luminis Rotterdam groeit hard. Wij bedienen vele mooie klanten in de regio Zuid-Holland, waarmee vaak al jaren een heel goede relatie bestaat. Elk jaar mogen we weer nieuwe klanten verwelkomen waarmee we een relatie opbouwen. Onze ambities reiken echter verder en we willen meer nieuwe relaties, zodat we nog meer impact hebben in de regio. 

Daarom zijn we op zoek naar een Sales Manager New Business die nieuwe leads identificeert, telefonisch afspraken maakt en gesprekken voert met deze nieuwe relaties. Vervolgens zorg je er, met een team professionals, voor dat er een passend voorstel komt en close je zelf de deals. We zoeken iemand die er energie van krijgt om vooral in het voortraject van sales (new business) actief te zijn. Je denkt mee met klanten over hun businessmodel en kunt hen proactief adviseren over de toepassing van softwaretechnologie bij het verbeteren, veranderen of uitbreiden van dit businessmodel.

 

Profiel

Je beschikt over WO of HBO werk- en denkniveau en je hebt meerdere jaren ervaring in de B2B verkoop van maatwerkoplossingen in de IT-sector. Je bent op zoek naar een rol waarin je meer vrijheid krijgt en het initiatief kunt nemen om succesvol te zijn.

Je beschikt aantoonbaar over een relevant netwerk bij het MKB/MKB+ in de regio Zuid-Holland.

Koude acquisitie is een belangrijk deel van je werk en juist dát vind je interessant. Je weet hoe je dit aanpakt en wilt er nog beter in worden. Daarnaast ben je resultaat- en klantgericht, communicatief vaardig en proactief. Je bent niet tevreden als je niet elke week een aantal nieuwe potentiele relaties hebt gesproken.

 

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een informele en professionele werksfeer. Je werkt samen met gepassioneerde technische collega’s die je uitdagen, maar ook ondersteunen. Luminis biedt je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen. Ook naast het werk is Luminis actief met vele brain upgrades, pizzasessies en events om kennis te delen. 

 

Luminis
Luminis is een innovatief, succesvol software-technologiebedrijf dat is opgericht in 2002 en inmiddels is uitgegroeid tot een landelijke speler met 5 vestigingen. Wij richten ons op het ontwikkelen van de softwaretechnologie die we nodig hebben om voor en met klanten innovatieve oplossingen te realiseren. Onze filosofie is gebaseerd op open innovatie. Wij ontwikkelen onze technologie in Scrum-projecten, waardoor een korte time-to-market mogelijk is. Bovenal is Luminis een netwerkorganisatie waarin de menselijke maat centraal staat. Wij zijn een collectief van creatieve en nieuwsgierige mensen die hechten aan het delen van kennis. In tegenstelling tot veel andere IT-bedrijven doen wij ook daadwerkelijk wat we beloven.

Bij Luminis geloven we dat succesvolle softwareproducten ontstaan door het businessmodel van klanten en hun uitdagingen echt centraal te stellen. We bepalen samen met klanten hun droom die leidt tot een snelle time to market en lange termijn relaties. Voor deze klanten bedenken, ontwerpen en realiseren we softwareproducten. Wij gebruiken hierbij de nieuwste software en internettechnologieën waarmee ze hun klanten en medewerkers kunnen verrassen. Ons doel is om het verschil te maken door uit te blinken in ons vakgebied.

Luminis bestaat uit 5 vestigingen (Rotterdam, Arnhem, Apeldoorn, Amsterdam en Eindhoven) en in totaal bijna 180 medewerkers.

 

Interesse?
Neem gerust contact met me op: alex.hoeksma@luminis.eu.