Careers

Systeembeheerder – Technologies

– This vacancy is only available in Dutch – 

 

Word jij onze nieuwe systeembeheerder in Apeldoorn? Luminis is een software technologiebedrijf met verschillende vestigingen in Nederland en Engeland. Met onze producten en diensten willen wij een leidende rol blijven spelen binnen het IT-landschap. Bij ons werken 160 mensen die met passie hun vak uitoefenen, altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en bezig willen zijn met innoverende technologieën. Dat kan allemaal bij Luminis waar persoonlijke ontwikkeling een grote rol speelt.

Spreekt jou dit aan, dan ben jij wellicht onze nieuwe enthousiaste collega die zijn passie heeft gevonden in systeembeheer en in Luminis zijn toekomstige werkgever vindt.

 

Wat ga je als systeembeheerder bij Luminis doen?

  • Je bent bij ons het eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen en problemen
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van onze infrastructuur in de Cloud en op locatie.
  • Je gaat je collega’s ondersteunen bij hun belangrijkste en dierbaarste gereedschappen: een soepel werkende laptop en een snelle bouwomgeving.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde MBO ICT-beheerder niveau 4 of relevante HBO-opleiding op het gebied van IT, minimaal met 2 jaar ervaring.
  • Je bent servicegericht, kunt goed communiceren en bent in staat om wisselende en uiteenlopende taken op te pakken en te combineren.
  • Je bent niet bang voor het onverwachte, je kunt snel schakelen en relativeren

 

Wat krijg je ervoor terug?

Werken bij Luminis is niet alleen uitdagend, maar ook onvoorspelbaar; net als de wereld waarin we leven. Als jou dat aantrekt, dan is deze plek in ons infrastructuurteam de plek voor jou!
Je komt bij ons terecht in een dynamisch en informeel team waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en doorzettingsvermogen. Je werktijden zijn flexibel, de sfeer is goed en de collegialiteit hoog. We bieden uiteraard een marktconform salaris, winstdeling, laptop, mobiliteitsvergoeding en een mobiele telefoon naar keuze. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je plezier in je werk hebt je tot de beste prestaties komt.

 

Iets voor jou en wil je meer weten over Luminis?

Stuur dan een motivatiebrief en een kort ervaringsoverzicht naar Ine van der Kuur.
ine.vanderkuur@luminis.eu, of bel ons! 088-5864625