Björn Lammers

Software Engineer

Al snel nadat mijn vader de eerste computer ons huis binnenbracht, raakte ik gefascineerd door de mogelijkheid om een beeld in mijn hoofd om te zetten naar een programma. Zowel tijdens mijn middelbare schooltijd als gedurende mijn studie Landinrichting ging een groot deel van de vrije tijd op aan het bouwen van steeds complexere software en uiteindelijk heb ik van die hobby mijn beroep kunnen maken.

In vijftien jaar heb ik mij gespecialiseerd in het schrijven van Java-applicaties. Dat betekent zeker niet dat ik me daartoe beperk; ik zou niet in een project willen werken waarin ik geen inbreng zou kunnen hebben in de architectuur, business analysis en het testen.

Nu mijn grootste hobby mijn werk is geworden, heb ik meer tijd voor andere hobby’s en die deel ik ook graag met anderen; bij Luminis lopen mensen met allerlei verschillende interesses en achtergronden rond, waardoor ik regelmatig interessante gesprekken voer, bijvoorbeeld tijdens een lunchwandeling over het prachtige IPKW-terrein waar wij gevestigd zijn (en dat mijn stedebouw-hart sneller doet kloppen!).

Bij Luminis krijg ik de mogelijkheid om elke dag te beginnen met de vraag: “Wat ga ik vandaag beter maken?”. Ik werk samen met professionele collega’s waarvan ik veel leer en die me uitdagen om problemen op een andere manier te bekijken; ik kan de dag dus niet alleen afsluiten met wat ik beter heb gemaakt, maar ook met hoe ik zelf beter ben geworden.

The drive to think Cloud-First is not really new

Cloud-First may sound like the Next Big Thing, but is it really? Of course, the services provided by Amazon, Google and Azure are new, but the mechanism that determines whether to use these services to fulfill your business needs are...

I haven't written any whitepapers yet. Come back soon!

Courses by Luminis will be available soon, stay tuned!

Webinars by Luminis will be available soon, stay tuned!