Gazar Ajroemjan

Business developer

Gazar Ajroumjan werkte na zijn studie een tijdje voor een ander bedrijf, ging vervolgens mid-lancen, maar besloot uiteindelijk dat hij meer kon leren in een vast dienstverband. Zo kwam hij bij Luminis terecht.

‘Ik had mijn kennismakingsgesprek met Luminis bijna afgebeld. Er waren nog twee bedrijven geïnteresseerd en ik dacht een keuze te maken tussen hen. Uiteindelijk ben ik toch langsgegaan bij Luminis, ze zaten ook nog bij mij in de buurt, en ik heb geen spijt. Het gesprek was leuk, het klikte echt. Wat me vooral aantrok bij Luminis is dat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Aanvankelijk dacht ik dat dat verkooppraatjes waren, elk bedrijf maakt zijn it-ers immers dat soort beloftes. Maar bij Luminis klopt het echt: er is geen vast trainingsbudget, als jij kunt aantonen dat je een bepaalde cursus nodig hebt dan kan dat gewoon.

‘Het eerste project waar ik aan werkte was ontzettend leuk: het ontwikkelen van een lead-motion controller. Ik had geen idee dat Luminis zulke interessante, innovatieve projecten had, wat dat betreft doet de website de organisatie geen recht. Hoewel het mijn eerste project was, kreeg ik veel vrijheid: ik mocht zelf kiezen welke technieken ik wilde gebruiken en hoe ik het uitvoerde, daarbij geholpen door een designer.

‘Op het moment ben ik gedetacheerd bij VGZ, we werken daar aan een chatbot, ook heel leuk. In de toekomst wil ik me ook op de businesskant gaan richten. Daarom ben ik bezig met een MA in Management aan Nyenrode. Software is ontzettend interessant, maar ik wil me niet beperken tot één ding. Naast mijn werk run ik al zo’n acht jaar mijn eigen bedrijfje, dat staat momenteel op een laag pitje, maar die interesse in ondernemen heb ik altijd al gehad.

‘Ik zie de toekomst voor Luminis zonnig in: de technische sector groeit flink en ik verwacht dat de komende jaren alleen maar zal toenemen. Luminis doet het heel goed, maar om bij te blijven moet je jezelf ook telkens vragen stellen en nieuwe uitdagingen aangaan.

‘Buiten dat alles is Luminis ook een gezellige werkplek. Ik kan het goed vinden met mijn collega’s en we hebben leuk contact.’

I haven't written any articles yet. Come back soon!

I haven't written any whitepapers yet. Come back soon!

I do not have any courses available yet. Come back soon!

I do not have any webinars available yet. Come back soon!