Uw betrouwbare innovatiepartner

Internet en softwaretechnologie kunnen veel gemak brengen. Klanten kunnen makkelijker bestellen bijvoorbeeld, medewerkers kunnen uw klanten beter helpen door slimme ondersteuning, of zij kunnen betere service bieden door relevante kennis en gebruiksvriendelijke tools. Inzicht, gemak en snelheid maken uw organisatie wendbaar en slagvaardig. Profiteer samen met Luminis van de kansen die internet biedt, want de ontwikkelingen staan niet stil. En uw concurrentie ook niet.

Luminis weet welke ontwikkelingen relevant zijn in de wereld van internet en softwaretechnologie. Wij richten ons in onze aanpak op 5 thema’s en hanteren een inzichtelijke en laagdrempelige werkwijze.

Customer experience

Uw organisatie wordt voortdurend beoordeeld door klanten. Worden ze snel geholpen? Is uw organisatie toegankelijk genoeg via een website of app? Zijn die kanalen aantrekkelijk en begrijpelijk? Bij Luminis kiezen we altijd het perspectief van uw klanten om te beoordelen of er ruimte is voor verbetering.

Efficiënter werken

Herkent u dat? Dat uw service engineer op locatie bij de klant moet bellen met de fabrikant om specificaties te achterhalen? Zou het niet veel makkelijker zijn als hij of zij ter plekke via internet die specificaties kan downloaden of zelfs al op zak heeft? In zijn of haar moedertaal zelfs als het om een professional gaat met een niet-Nederlandse achtergrond? Luminis laat u profiteren van alles wat internet te bieden heeft.

Internet of Things

Machines en apparaten worden in toenemende mate met elkaar en internet verbonden. Vroeger ging er een rood lampje branden als er iets mis ging met zo’n apparaat. Tegenwoordig kan hij via internet een service monteur waarschuwen. En dat is dan nog het eenvoudigste voorbeeld van wat Internet of Things in petto heeft. Meer weten? We geven graag een inspirerende toelichting.

Nieuwe businessmodellen

Slimme software, sensoren en big data leiden in veel branches nu al tot nieuwe inzichten en daarmee tot nieuwe business modellen. Voorbeelden genoeg van bedrijven die dachten dat het niet zo’n vaart zou lopen en die nu niet meer bestaan. Luminis volgt ontwikkelingen, signaleert kansen die uw organisatie vooruit brengen en helpt u die kansen te pakken.

Veiligheid en compliance

Onze ervaring leert dat technologie veelbelovend kan zijn, maar gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid blijven cruciaal. Wat dat laatste betreft; Luminis heeft uitgebreide ervaring met bijvoorbeeld het aantoonbaar werken volgens de laatste privacyvoorschriften. Maar ook onze klanten zelf hanteren soms bepaalde business rules die in acht moeten worden genomen.

 

Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.