We care for you

Er voor elkaar zijn. Dat maakt wie wij zijn. Van aankloppen bij je mentor tot fijne gesprekken met je naaste collega’s.

Wat we zeggen, is wat we doen. En wat we doen, is wat we beloven. Onszelf ontwikkelen, groeien en de beste zijn en blijven, is van begin af aan onze strategie. Onze kernwaarden beschrijven wie we zijn, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Ondanks dat je aan verschillende projecten werkt, heb je altijd een basis waar je kan thuiskomen. Bovendien hebben we alles goed voor je geregeld. Van een mobiliteitsregeling of (elektrische) lease-auto, een budget om je hybride werkplek in te richten tot een sport- en recreatievergoeding.

Weten hoe de zaken er precies voor staan? Hier vind je meer. Over ontwikkelmogelijkheden, vakantiedagen en vergoedingen. We denken graag met je mee. Zit je ergens mee? Neem vooral even contact op met Kevin.

Jij staat centraal

Vakmanschap, kennisdelen en innovatie staan bij ons centraal. Daarom kun je rekenen op uitgebreide ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Van doorgroeimogelijkheden, het behalen van je AWS- of Microsoftcertificaten, tot interne en externe opleidings- en bijscholingsmogelijkheden. Heb je iets gezien wat je graag wilt doen? Dan denken we graag met mee. Lees bijvoorbeeld eens de blog van onze collega Melinda. Zij volgde een universitaire master en werd hierin door Luminis toegejuicht.

Je krijgt volop ontwikkelingsmogelijkheden (en een opleidingsbudget). Je bent omringt door experts en er worden continue interne sessies georganiseerd om van elkaar te leren. Daarnaast is er ruimte om deel te nemen aan (externe) meetups en events. Heb je ambitie om zelf op een podium te staan, of wil je nog meer onderdeel zijn van de community? Alles is mogelijk.

Mentorprogramma

Alle onze collega’s hebben een eigen mentor. Iemand die wat meer senior is, of iemand waar je tegenop kijkt. Zo zorgen we ervoor dat iedereen iemand heeft om mee te sparren, steun van te krijgen en met je mee te denken over jouw volgende stap. Bovendien heb je nog veel meer collega’s die je regelmatig ziet, zelfs als je bij een andere klant werkt. Jouw thuisbasis weet waar je mee bezig bent en denkt met je mee over volgende stappen wanneer jij dat wilt, of dat nou over carrière of privézaken gaat.

Goed geregeld, nu én later

We willen dat alles goed geregeld is, zowel voor nu als de toekomst. Waar kan je op rekenen?

Boven op je salaris ontvang je maandelijks een netto onkostenvergoeding van €75. Waarvoor? Een keer lunchen met een collega bijvoorbeeld. Behalve een onkostenvergoeding krijg je ook €50 bruto vergoeding voor sport en ontspanning. Vitaliteit staat hoog in het vaandel bij Luminis, en dus sporen we onze collega’s aan om een actieve levensstijl te hebben.

Naast je passende salaris, gebaseerd op de markt, kennis en ervaringen, kan je dus op nog veel meer voordelen rekenen als Luminis collega.

Behalve goede voorwaarden voor nu, denkt Luminis ook met mee over jouw toekomst. Zo hebben we een goede pensioenopbouw. Hiervoor betaalt Luminis 55% van de premie en 100% van de premie voor de ANW- en WIA-hiaatverzekering. Geen zorgen over morgen dus. Is dat even lekker.

Als mobiele collega zorgen ervoor dat je makkelijk van A naar B komt. Met een (elektrische) lease-auto of mobiliteitsregeling bijvoorbeeld. Ga je voor een mobiliteitsregeling? Dan ontvang je een NS-businesskaart om overal met het OV heen te gaan. Lukt dat een keer niet? Geen probleem. Dan kan je gewoon de auto pakken en je gereden kilometers declareren.

Accelerate your career

Ken je Accelerate al? Ons Tech Leadership Development Programma voor toekomstige softwareleiders. Op zoek naar meer uitdaging en ontwikkeling? Accelerate is een op maat gesneden Tech Leadership Development Programma voor toptalenten. Do you got what it takes? De deelnemers van het Accelerate-traject worden geholpen hun potentieel optimaal te benutten, om zo versneld hun doelstellingen te behalen. Op basis van persoonlijke doelen wordt de ontwikkeling tijdens het traject bijgehouden.

Work hard, play hard

Verspreid in Nederland hebben we verschillende kantoren. Je bent altijd welkom om hierheen te komen, zowel naar je eigen thuisbasis als een andere vestiging.

Werken bij Luminis

Werk je graag regelmatig vanuit huis of een andere plek? Ook prima. Je krijgt elke twee jaar een budget van €600 euro voor je thuiswerkplek. Jij kiest waar je behoefte aan hebt.

Of je nou thuis, op kantoor, of op afstand werkt, in contact blijven kan altijd. Hoe? Door een laptop en telefoon van de zaak, of een maandelijkse telefoonvergoeding als je dat fijner vindt. Geen zorgen meer over je internetbundel of belminuten, dat hebben wij allemaal voor je geregeld.

Boven op je salaris krijg je natuurlijk vakantiegeld. Die vakantie moet er ook komen dan. Daar heb je gelukkig genoeg tijd voor. Al je dagen in een keer gebruiken, of verspreid door het jaar? The choice is yours! Wil je een keer op afstand werken, bijvoorbeeld vanaf je strandbedje of vakantiehuis? In goed overleg kan alles en hierin denken we graag met je mee. If you can dream it, you can do it.

Over Luminis

Bij Luminis doen we de dingen net even anders. Dit merk je aan wie we zijn en hoe we werken. Met plezier bijvoorbeeld. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een gedeelde passie en plezier in je werk, leiden tot de mooiste resultaten. Resultaten die we behalen met commitment, ambitie, vakmanschap en samenwerken. Zo voegen we waarde toe voor opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Dit doen we door heel Nederland én vanuit het Verenigd Koninkrijk. In totaal werken zo’n 160 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor meer dan 100 klanten, waaronder grote merken als Albert Heijn, Nike en Bol.com. Daarbij lopen we voorop op het gebied van cloud, data, e-sports, e-learning, Internet of Things en e-commerce.